Χειρουργήθηκε η 18χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Δάλι - Υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Χειρουργήθηκε η 18χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Δάλι - Υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός νέας οδικής σύγκρουσης, που συνέβη χθες το απόγευμα στην επαρχία Λευκωσίας.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 5μ.μ. χθες, στην οδό Αμαθούντος, στο Δάλι, όταν 18χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και να ανατραπεί. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός τόσο της 18χρονης οδηγού, όσο και δεύτερης 18χρονης, που επίσης επέβαινε στη μοτοσικλέτα.

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι η οδηγός υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Αφού διασωληνώθηκε υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Όσον αφορά στη δεύτερη 18χρονη, κρατήθηκε επίσης για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σταθερή, εκτός κινδύνου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πρόοδος αλλά όχι αποτέλεσμα στο θέμα των οδοφραγμάτων - «Καλύτερη η συζήτηση»

ΠτΔ: Πρόοδος αλλά όχι αποτέλεσμα στο θέμα των οδοφραγμάτων - «Καλύτερη η συζήτηση»

Τα σημεία στα οποία υπήρξε πρόοδος αποκάλυψε ο ΠτΔ σε δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο μετά το πέρας της συνάντησης με τον Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE