Στα κατεχόμενα την Κυριακή ο Τούρκος Αντιπρόεδρος - Θα συναντηθεί με Τατάρ

Στα κατεχόμενα την Κυριακή ο Τούρκος Αντιπρόεδρος - Θα συναντηθεί με Τατάρ

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί την Κυριακή ο νέος Αντιπρόεδρος της Τουρκίας Τζεβντέτ Γιλμάζ.

Όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα, μετά την άφιξή του την Κυριακή, ο Γιλμάζ θα επισκεφθεί το νέο τερματικό του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπου.

Τη Δευτέρα θα επισκεφθεί τα μαυσωλεία των Φαζίλ Κιουτσούκ και Ραούφ Ντενκτάς. Ο Τζεβντέτ Γιλμάζ θα συναντηθεί επίσης με τον Ερσίν Τατάρ και μετά τη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια, ο Γιλμάζ θα συναντηθεί χωριστά με τον «πρόεδρο» της «βουλής» Ζορλού Τόρε και τον «πρωθυπουργό» Ουνάλ Ουστέλ.

Στο πλαίσιο της παράνομης επίσκεψης του ο Τούρκος Αντιπρόεδρος θα επισκεφθεί επίσης το εργοτάξιο των νέων κτιρίων της «προεδρίας» και «βουλής» και θα παραστεί σε συνάντηση αξιολόγησης για «σύνδεση ηλεκτρικής ενέργειας από την Τουρκία μέσω υποβρυχίου καλωδίου». Θα πραγματοποιήσει επίσης επιτόπια επίσκεψη στη βόρεια περιφερειακή οδό της κατεχόμενης Λευκωσίας και στο σημείο οδικής σύνδεσης με την κατεχόμενη Κερύνεια.

Ο Γιλμάζ αναμένεται να αναχωρήσει από τα κατεχόμενα το βράδυ της Δευτέρας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE