Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Μητέρα κουβαλούσε τα δυο μωρά της σε καφάσι

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Μητέρα κουβαλούσε τα δυο μωρά της σε καφάσι

Την καταδίκη σε ένα έτος φυλάκιση άκουσε από το δικαστήριο της Ιντιάνα των ΗΠΑ μια γυναίκα η οποία κουβαλούσε τα παιδιά της μέσα σε ένα καφάσι πάνω σε ένα ποδήλατο.

Η Μπλόσουμ Κίρμπι είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο, όταν οι φωτογραφίες με τα δυο παιδιά στο καφάσι, έγιναν viral. Τα μωρά ήταν εμφανές πως είχαν υποστεί εγκαύματα και δεν μπορούσαν να προστατευτούν από τον ήλιο από πουθενά.

 

Όπως αναφέρει το FOX 59, η Κίρμπι έγινε αντιληπτή από περίοικους, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία, που με την σειρά της είδε εμβρόντητη την πρόχειρη κατασκευή πάνω στο ποδήλατο, οπυ στερεωνόταν με ένα σκοινί.

Όπως ήταν φυσικό, τα δυο μωρά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, απομακρύνθηκαν από την Κίρμπι και βρίσκονται σε δομή φιλοξενίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο σινιάλο από ΕΕ προς Ερντογάν, ενθαρρυμένη η Λευκωσία

Βιώσιμο το δημόσιο χρέος της Κύπρου – Πού αναμένεται να κυμανθεί μέχρι το 2026

Μήπως είσαι δικαιούχος για μειωμένο ρεύμα 20% και δεν το γνωρίζεις; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Οικιακή βοηθός έκλεβε χρυσαφικά – Την «τσάκωσαν» να τα βγάζει φωτογραφίες και να τα πουλά στο διαδίκτυο

Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Παρέλαβε πακέτο με ναρκωτικά από το εξωτερικό – Χειροπέδες σε 34χρονο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE