Άκουσε την ποινή της 33χρονη στη Λάρνακα - Ήρθε Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης

Άκουσε την ποινή της 33χρονη στη Λάρνακα - Ήρθε Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου, που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών, γυναίκα ηλικίας 33 ετών, αφού την βρήκε ένοχη σε υπόθεση που αφορούσε την εισαγωγή ποσότητας κάνναβης βάρους 16 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε σε εντοπισμό και στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης 16 κιλών και 800 γραμμαρίων, τον Μάρτιο του 2023.

Η ποσότητα ναρκωτικών, εντοπίστηκε μετά από έλεγχο της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με Τελωνειακούς Λειτουργούς, στις αποσκευές γυναίκας ηλικίας 33 ετών, η οποία αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Μετά από έλεγχο στην αποσκευή της 33χρονης, εντοπίστηκαν 13 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβη, βάρους 16 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Η 33χρονη συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο σινιάλο από ΕΕ προς Ερντογάν, ενθαρρυμένη η Λευκωσία

Βιώσιμο το δημόσιο χρέος της Κύπρου – Πού αναμένεται να κυμανθεί μέχρι το 2026

Μήπως είσαι δικαιούχος για μειωμένο ρεύμα 20% και δεν το γνωρίζεις; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Οικιακή βοηθός έκλεβε χρυσαφικά – Την «τσάκωσαν» να τα βγάζει φωτογραφίες και να τα πουλά στο διαδίκτυο

Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Παρέλαβε πακέτο με ναρκωτικά από το εξωτερικό – Χειροπέδες σε 34χρονο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE