Ρούλα Πισπιρίγκου: Η κατηγορούμενη μεταφέρθηκε από τις φυλακές στο νοσοκομείο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η κατηγορούμενη μεταφέρθηκε από τις φυλακές στο νοσοκομείο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετήχθη από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται κατηγορούμενη για τους θανάτους των τριών παιδιών της, στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1 Ελλάδος, πρόκειται για προγραμματισμένη επίσκεψη της 34χρονης στο Νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει αυτοάνοσο νευρολογικής φύσεως.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το επόμενο διάστημα θα ακολούθησουν και άλλες μεταγωγές από τον Κορυδαλλό στο Λαϊκό.

ΠΗΓΗ: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE