Σε δρόμο του Ηρακλείου θα δοθεί το όνομα του Γιάννη Μαρκόπουλου

Σε δρόμο του Ηρακλείου θα δοθεί το όνομα του Γιάννη Μαρκόπουλου

Την απόφαση να δοθεί το όνομα του σπουδαίου συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου σε δρόμο του Ηρακλείου, έλαβε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίασή του.

Μάλιστα στη μνήμη του Γιάννη Μαρκόπουλου που λίγους μήνες πριν, είχε αναγορευθεί σε επίτιμο δημότη Ηρακλείου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Επιπλέον το Δημοτικό Συμβούλιο στην τακτική συνεδρίασή του, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του κορυφαίου Κρητικού μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, να παραστεί αντιπροσωπεία του στην εξόδιο ακολουθία, ενώ το ψήφισμα να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE