Κατεχόμενα: Έδιωξαν άρον-άρον Τ/κ δημοσιογράφο από το «προεδρικό» επειδή επικρίνει τον Ερντογάν

Κατεχόμενα: Έδιωξαν άρον-άρον Τ/κ δημοσιογράφο από το «προεδρικό» επειδή επικρίνει τον Ερντογάν

Στον δημοσιογράφο της Γενί Ντουζέν και αρθρογράφο, Σερχάτ Ιντσιρλί, που ασκεί συχνά κριτική στην πολιτική της Τουρκίας και του Ταγίπ Ερντογάν, δεν επιτράπηκε σήμερα η είσοδος στο «προεδρικό» για να καλύψει την συνάντηση και τις δηλώσεις των Ερσίν Τατάρ και Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως αναφέρει η Γενί Ντουζέν στην ιστοσελίδα της, ο Ιντισλί μετέβη εκεί, μπήκε στο χώρο και ενώ βρισκόταν εκεί για 40 λεπτά ένας «αστυνομικός» τον πλησίασε και του ζήτησε να αποχωρήσει. Όπως ο Ιντσιρλί δήλωσε στην Γενί Ντουζέν ο ίδιος διαπιστεύθηκε γι’ αυτή την συνάντηση από τις 9 Ιουνίου και έφερε σήμερα όταν πήγε στο «προεδρικό» την δημοσιογραφική του ταυτότητα κι έτσι εισήλθε.

Ωστόσο του ζητήθηκε να φύγει χωρίς περεταίρω εξηγήσεις παρά ότι «η είσοδος απαγορεύεται».

Να σημειωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ερσίν Τατάρ άσκησε 4 μηνύσεις εναντίον του Σερχάτ Ιντσιρλί για δυσφήμισή του σε άρθρα που είχε γράψει τον Ιούλιο του 2022.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE