Ανήλικοι μπήκαν «κύριοι» σε έπαυλη και έκαναν βουτιές στην πισίνα – Επιτέθηκαν σε επιχειρηματία και έκλεψαν το κινητό της συζύγου του

Ανήλικοι μπήκαν «κύριοι» σε έπαυλη και έκαναν βουτιές στην πισίνα – Επιτέθηκαν σε επιχειρηματία και έκλεψαν το κινητό της συζύγου του

Ένα αποτροπιαστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/6) σε έπαυλη στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκαν πληροφορίες ότι δυο υπάλληλοι εταιρείας που πήγαν να καθαρίσουν τουριστική έπαυλη που ανήκει στην εταιρεία, εντόπισαν στον χώρο της πισίνας περίπου 10 ανήλικους.

Στο σημείο πήγε στο σημείο ο διευθυντής της εταιρείας και η σύζυγος του, με αποτέλεσμα να δέχτηκαν επίθεση από τους τέσσερις αν/ήλιους, επειδή τους είπαν να φύγουν.

Από το περιστατικό ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκδορές και μώλωπες στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο πόδι.

Σημειώνεται επίσης ότι στο περιστατικό κλάπηκε το κινητό της συζύγου του επιχειρηματία, το οποίο εντοπίστηκε μετά από έρευνα σε απόσταση περίπου 40 μέτρα μακριά από το σημείο του περιστατικού.

Στο πλαίσιο αναζήτησης μαρτυρίας, εντοπίστηκαν 3 πρόσωπα, τα οποία ανακρίνονται από την Αστυνομία.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Ο ΓΓ ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Υποστρατήγου Μοχάμαντ Ασαντουλάχ Μινχαζούλ ‘Αλαμ στη θέση του Διοικητή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

BEST OF TOTHEMAONLINE