Άκουσε την ποινή του ο 69χρονος για την φονική πυρκαγιά στον Αρακαπά - Έπεσε η αυλαία στην υπόθεση

Άκουσε την ποινή του ο 69χρονος για την φονική πυρκαγιά στον Αρακαπά - Έπεσε η αυλαία στην υπόθεση

Ποινή φυλάκισης 8 ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 69χρονο που κρίθηκε ένοχος για την φονική πυρκαγιά στις Επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας, το καλοκαίρι του 2021.

Σε απόφαση του στις 24 Μάϊου 2023, το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 67χρονο στις κατηγορίες που αφορούν την πρόκληση φωτιάς σε φυτεία και ανάμματος φωτιάς στην ύπαιθρο

Υπενθυμίζεται ότι ο - τότε- 67χρονος συνελήφθη μετά τις έρευνες των Αρχών για τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στον Αρακαπά, το Σάββατο 03 Ιουλίου 2021, καίγοντας περιοχές της ορεινής Λεμεσού, της ορεινής Λάρνακας, κατοικίες και περιουσίες αλλά και τέσσερις νεκρούς, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από τις φλόγες έπεσαν νεκροί με τον πιο φρικτό τρόπο.

Οι έρευνες κατέδειξαν ότι το σημείο μηδέν ήταν στο χωράφι όπου ο ηλικιωμένος έκανε καψάλισμα ξηρών χόρτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE