Στο Νοσοκομείο 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία

Στο Νοσοκομείο 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 27χρονος μοτοσικλετιστής, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/06), στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Αγίας Νάπας-Ριζοελιάς, στο ύψος της Αγίας Νάπας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.

Στο ΓΝ Λευκωσίας, ο 27χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE