Στο Νοσοκομείο 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία

Στο Νοσοκομείο 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 27χρονος μοτοσικλετιστής, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/06), στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Αγίας Νάπας-Ριζοελιάς, στο ύψος της Αγίας Νάπας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του.

Στο ΓΝ Λευκωσίας, ο 27χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.