Σήμερα υποδέχεται τον Ερντογάν στα κατεχόμενα ο Τατάρ - Πρώτη επίσκεψη μετά την επανεκλογή του

Σήμερα υποδέχεται τον Ερντογάν στα κατεχόμενα ο Τατάρ - Πρώτη επίσκεψη μετά την επανεκλογή του

Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου.  

Οπως μεταδίδεται, ο Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα πραγματοποιήσει "το πρώτο του επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό" στο ψευδοκράτος. 

Θα έχει συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ και θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου κατά τις 14.30.  Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι θα συζητήσει το Κυπριακό καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Ακολουθώντας την ίδια παράδοση, αύριο Τρίτη, ο Ταγίπ Ερντογάν θα μεταβεί στο Αζερμπαϊτζάν για επίσκεψη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.