Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 63χρονος Αντώνης - Δείτε φωτογραφία

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 63χρονος Αντώνης - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες για εντοπισμό του ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, 63 ετών από τη Λευκωσία, ο οποίος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.  

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ περίπου και την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε κοντομάνικη γκρίζα φανέλα με κίτρινες και γαλάζιες ρίγες και κοντό παντελόνι χρώματος γκρίζου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE