Απίστευτο περιστατικό στη Μύκονο: Βούτηξαν… στη θάλασσα με νοικιασμένο τζιπ 80.000 ευρώ

Απίστευτο περιστατικό στη Μύκονο: Βούτηξαν… στη θάλασσα με νοικιασμένο τζιπ 80.000 ευρώ

Τις δυνατότητες του πανάκριβου τζιπ τους θέλησε να τεστάρει ένα ζευγάρι Ελλήνων στην Μύκονο.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ζευγάρι επισκέφθηκε βράδυ την παραλία Κόρφος στο νησί των Ανέμων με πολυτελές τζιπ που είχαν νοικιάσει.

Κάποια στιγμή ο οδηγός αποφάσισε να μπει με το όχημα μέσα στην θάλασσα για άγνωστο λόγο. Πιθανότατα να ήθελε να δοκιμάσει τις off road δυνατότητές του, ίσως είχε δει πολλές ταινίες και πίστευε πως θα μπορεί να οδηγήσει μέσα στη θάλασσα.

Πάντως όπως φάνηκε, δεν κατάφερε να κινηθεί και έμεινε εκεί το αμάξι μέχρι το πρωί. Πρόκειται για ένα όχημα αξίας 80.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο

 

«Γλέντι» στα social media

Χρήστες των social media βλέποντας την εικόνα «οργίασαν» στα σχόλια.

«Τον ντόκο που θα δέσει δεν βλέπω» έγραψε μια χρήστης ενώ άλλος πως «το αμάξι ζεστάθηκε και είπε να μπει να κάνει ένα μπανάκι».

Άλλος υποστηρίζει πως… «λύθηκε το πρόβλημα του πάρκινγκ. Ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά», ενώ μια ακόμα κοπέλα σχολίασε «το κακόμοιρο το τζιπάκι. Τουλάχιστον άγκυρα έριξαν».

Τέλος τις εντυπώσεις έκλεψε και το σχόλιο «πλύσιμο μέσα έξω 15 ευρώ».

Πηγή: in.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έβαλε τα αθλητικά του και συμμετείχε στην πορεία Χριστοδούλας – Μαζί του Ιωάννου και Βαφεάδης - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έβαλε τα αθλητικά του και συμμετείχε στην πορεία Χριστοδούλας – Μαζί του Ιωάννου και Βαφεάδης - Δείτε φωτογραφίες

Άφησε σήμερα το κουστούμι το Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και συμμετείχει στην 50η πορεία Χριστοδούλας.

BEST OF TOTHEMAONLINE