Κυβερνητικός ανασχηματισμός προσεχώς!

Κυβερνητικός ανασχηματισμός προσεχώς!

Σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης προχωρεί ο Νίκος Αναστασιάδης το Φθινόπωρο.

Ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, αναφέρουν ότι οι διαφοροποιήσεις που αφορούν τα στελέχη του Υπουργικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβρη.

Η πληροφόρησή μας δεν είναι ξεκάθαρη σε ό,τι αφορά τα υπουργεία στα οποία θα έχουμε… αλλαγή φρουράς, ωστόσο, όλοι λίγο ή πολύ μπορούν να κάνουν τους υπολογισμούς τους.

Σε κάποια υπουργεία λίαν συντόμως θα αυξηθούν οι απαιτήσεις και ο Νίκος Αναστασιάδης δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη.

ToThemaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE