«Την είδε» Σούμαχερ νεαρός στην Πάφο - Ευτυχώς που δεν σκότωσε άνθρωπο

«Την είδε» Σούμαχερ νεαρός στην Πάφο - Ευτυχώς που δεν σκότωσε άνθρωπο

Στη σύλληψη ενός οδηγού προχώρησε το μεσημέρι σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος με υπερβολική ταχύτητα. Πρόκειται για 31χρονο, ο οποίος οδηγούσε το όχημά του με ταχύτητα 143 χιλιόμετρα/ώρα, αντί 50 χιλιόμετρα/ώρα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος ανακόπηκε γύρω στις 12.15 το μεσημέρι σήμερα από μέλη της Τροχαίας Πάφου, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στη λεωφόρο Ερατούς στη Γεροσκήπου και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. 

Στη συνέχεια, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.