Έφτασε στην Κύπρο με πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ - Δείτε εικόνες από την «κρυψώνα» των αποσκευών του

Έφτασε στην Κύπρο με πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ - Δείτε εικόνες από την «κρυψώνα» των αποσκευών του

Το ποσό των €161.520, εντοπίστηκε σε επιβάτη που έφτασε στο Αεροδρόμιο Πάφου με πτήση από τις Βρυξέλλες. 

Σύμφωνα με το Τμήμα Τελωνείων Κύπρου, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (08/06) και το εντόπισε κρυμμένο στην αποσκευή του επιβάτη, το οποίο παρέλειψε να δηλώσει.

Τα αδήλωτα μετρητά βρέθηκαν χωρισμένα σε λευκούς φακέλους που περιείχαν διαφορετικά ποσά ο καθένας.

Ο ύποπτος, αραβικής καταγωγής με Βελγική υπηκοότητα, συνελήφθη και ολόκληρο το χρηματικό ποσό που βρέθηκε κατασχέθηκε για περαιτέρω διερεύνηση σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές και συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο διασύνδεσης τους με παράνομες δραστηριότητες ή / και χρηματοδότησης τρομοκρατικής οργάνωσης.

\

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE