Η Υπουργός επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, πριν την έναρξη της εξέτασης των Νέων Ελληνικών, το Λύκειο Δασούπολης, μπήκε σε δύο τάξεις και ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες «καλή επιτυχία».
Μιλώντας στη συνέχεια, η Υπουργός είπε πως είναι η πρώτη μέρα των Παγκυπρίων εξετάσεων για τη σχολική χρονιά 2022-2023 και πως παρακάθονται σήμερα στην εξέταση των Νέων Ελληνικών περίπου 5.250 μαθητές και μαθήτριες.
«Ήρθαμε να δώσουμε την ευχή μας, να πούμε καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες μας γιατί γνωρίζουμε πόσο κρίσιμη είναι η στιγμή αυτή. Το μήνυμα που δίνουμε είναι πως δεν αποτελεί το τέλος η συγκεκριμένη εξέταση αλλά ακριβώς το αντίθετο, την αρχή, για μια πορεία που μπορεί να είναι λαμπρή, μπορεί να είναι πολύ αξιόλογη, και αυτό εξαρτάται κυρίως από τους ίδιους και τις ίδιες», είπε.
Η κ. Μιχαηλίδου είπε πως είναι μια εξέταση που ναι, μεν, θα τους βοηθήσει να αποφασίσουν τι θα κάνουν στο μέλλον, αλλά από την άλλη είναι και μια δοκιμασία από τις πάρα πολλές τις οποίες θα χρειαστεί να δώσουν στη ζωή τους.
Καταλήγοντας, η Υπουργός ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες τα καλύτερα, και χωρίς άγχος και πολλή αυτοπεποίθηση να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να προσπαθήσουν να αποδώσουν σε αυτό το γραπτό και σε όλα τα άλλα που θα ακολουθήσουν ως το τέλος του Ιούνη.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Καταθέτει έφεση κατά της απόφασης του Δικαστηρίου Λάρνακας ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου – Προτάσσει 12 λόγους
Ανέκοψαν 41χρονο για έλεγχο στη Λευκωσία - Οδηγούσε κλεμμένο όχημα και ήταν «φτιαγμένος» με ναρκωτικά
Mε συμφωνία για το μεταναστευτικό επιστρέφει ο Ιωάννου από Λουξεμβούργο
Πάρκαρες πίσω από βανάκι κινητής κάμερας; Πότε μπορεί να εκδοθεί πρόστιμο
Συνεχίζουν να δανείζονται οι Κύπριοι παρά υψηλά επιτόκια και τον πληθωρισμό – Τα καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια που δόθηκαν το πρώτο 4μηνο
Από 22 μηνών έως 3 ετών τα θύματα του 32χρονου Σύρου στη Γαλλία - Πέφτει στο πάτωμα και ουρλιάζει «σκοτώστε με» στην ανάκριση