Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο

Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο

Επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή, καθώς αποφασίστηκε ότι θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στις εργασίες του στο Στρασβούργο.

Συγκεκριμένα, στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο οποίος ήταν παρών μαζί με τον συνεργάτη του, Σβεν Μαρί. Ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε να πηγαίνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ και έγινε δεκτό το αίτημα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Επίσης, το Συμβούλιο δέχθηκε ρητά ότι μπορεί να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο αλλά να μην έχει επαφή με τους εμπλεκόμενους μέσω των δηλώσεων στον Τύπο. Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν η Εύα Καϊλή θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE