Τραγωδία στο Βέλγιο: Νεκρό εντοπίστηκε βρέφος έξι μηνών που το ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Τραγωδία στο Βέλγιο: Νεκρό εντοπίστηκε βρέφος έξι μηνών που το ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

Τραγωδία στο Σαρλερουά του Βελγίου με βρέφος έξι μηνών το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο αυτοκίνητο της μητέρας του, στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Σεν-Ζοζέφ ντε Ζιλί όπου εργαζόταν η γυναίκα.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο RTL, ο πατέρας του κοριτσιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να πάρει την κόρη του διαπιστώνοντας ότι δεν ήταν εκεί.

«Ο μπαμπάς, που πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό στο τέλος της ημέρας για να πάρει το παιδί του, ανησύχησε για την απουσία του. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τη μητέρα της μικρής και υπήρξε ένα κενό κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους. Η μητέρα έτρεξε στο πάρκινγκ, στο όχημά της και ανακάλυψε το άψυχο παιδί της», ανέφερε ο εισαγγελέας Βενσάν Φιάσε.

Το θύμα πέθανε από υπερθερμία, όπως επισημαίνεται, ενώ δεν αναμένεται να γίνει νεκροψία - νεκροτομή αφού τα αίτια του θανάτου του παιδιού είναι σαφέστατα και καταγράφηκαν από τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαλευκανθεί τι συνέβη. Τέλος, σημειώνεται ότι το παιδί δεν έφερε σημάδια βίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE