Μαχαιρώματα με το...καλημέρα στον Πρωταρά - Δυο άτομα στο Νοσοκομείο, ο ένας σοβαρά

Μαχαιρώματα με το...καλημέρα στον Πρωταρά - Δυο άτομα στο Νοσοκομείο, ο ένας σοβαρά

Μαχαιρώματα σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (08/06), στην περιοχή του Πρωταρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 08:30 το πρωί, δυο πρόσωπα πιάστηκαν στα χέρια, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι το ένα πρόσωπο ανέσυρε μαχαίρι τραυματίζοντας το δεύτερο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Να σημειωθεί ότι και ο φερόμενος δράστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με τραύμα στα πόδια, μετά την συμπλοκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE