Ο Θεός να τον ελεήσει! Επώνυμος Έλληνας ανέβασε ΦΩΤΟ με τη μητέρα του στο φέρετρο…

Ο Θεός να τον ελεήσει! Επώνυμος Έλληνας ανέβασε ΦΩΤΟ με τη μητέρα του στο φέρετρο…

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο, με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram…

Μια σειρά λοιπόν από φωτογραφίες της μητέρας του, Αφροδίτης, η οποία απεβίωσε στις 9 Αυγούστου, ανέβασε στο προφίλ του στο twitter ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να την αποχαιρετήσει.

Τρυφερές στιγμές με την ηρωίδα του όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος έχει δηλώσει, μια και η μητέρα του έμεινε χήρα στα 40 της χρόνια και έκανε ό,τι μπορούσε για να μεγαλώσει τον ίδιο και τα τρία του αδέρφια.

Μηνύματα για καλό παράδεισο αλλά και ενσταντανέ από τη σορό της, την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα οποία σόκαραν τους followers του που έσπευσαν να τον κατακρίνουν για την πράξη του αυτή.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες και τα μηνύματα που ανέβασε ο βουλευτής Πάτρας:

peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE