Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Μια σειρά λοιπόν από φωτογραφίες της μητέρας του, Αφροδίτης, η οποία απεβίωσε στις 9 Αυγούστου, ανέβασε στο προφίλ του στο twitter ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να την αποχαιρετήσει.
Τρυφερές στιγμές με την ηρωίδα του όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος έχει δηλώσει, μια και η μητέρα του έμεινε χήρα στα 40 της χρόνια και έκανε ό,τι μπορούσε για να μεγαλώσει τον ίδιο και τα τρία του αδέρφια.
Μηνύματα για καλό παράδεισο αλλά και ενσταντανέ από τη σορό της, την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα οποία σόκαραν τους followers του που έσπευσαν να τον κατακρίνουν για την πράξη του αυτή.
Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες και τα μηνύματα που ανέβασε ο βουλευτής Πάτρας:


peoplegreece
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




