ΔΗΣΥ: Αναμένει το τελικό κείμενο για ΣΕΑ - «Να καλεστούν οι πολιτικές δυνάμεις στο Εθνικό Συμβούλιο»

ΔΗΣΥ: Αναμένει το τελικό κείμενο για ΣΕΑ - «Να καλεστούν οι πολιτικές δυνάμεις στο Εθνικό Συμβούλιο»

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναμένει από την κυβέρνηση να αποστείλει το τελικό κείμενο της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για να το μελετήσει ενδελεχώς», ανέφερε σήμερα (2/6) ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, απαντώντας στις δηλώσεις στις οποίες προέβη νωρίτερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο οποίος δήλωσε έκπληξη για τις αντιδράσεις του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ για το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ενσωματώθηκαν στο κείμενο.

Στην δήλωση του ο κ. Κουλλά, ανέφερε ότι «το μόνο που έχουμε ενώπιόν μας είναι το δημοσίευμα συγκεκριμένης εφημερίδας. Είναι επί αυτού του δημοσιεύματος που ως Δημοκρατικός Συναγερμός σημειώσαμε ότι «διαφαίνεται» να μην ενσωματώθηκαν οι εισηγήσεις μας».

Καταληκτικά είπε ότι «σε κάθε περίπτωση, μετά την αποστολή των γραπτών εισηγήσεων θεωρούμε αναγκαίο και επιβεβλημένο να καλεστούν οι πολιτικές δυνάμεις, ίσως στο Εθνικό Συμβούλιο, για ανταλλαγή απόψεων, διαδικασία που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί πριν τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου και τη σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE