Καθήκοντα Επιτρόπου Προεδρίας αναλαμβάνει η Αριστοτέλους - Πάρθηκε η απόφαση

Καθήκοντα Επιτρόπου Προεδρίας αναλαμβάνει η Αριστοτέλους - Πάρθηκε η απόφαση

Σήμερα λήγει η άδεια απουσίας της Άννας Αριστοτέλους, η οποία συνολικά απουσιάζει έξι μήνες από τη θέση της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Αριστοτέλους θα αναλάβει καθήκοντα Επιτρόπου Προεδρίας,  Επικεφαλής για ανθρωπιστικά θέματα αγνοουμένων εγκλωβισμένων και Παθόντων.

Η τέως Διευθύντρια των Φυλακών, αποτελεί προσωπική επιλογή του Προέδρου Χριστοδουλίδη  και θα είναι σύμβουλος του, αναλαμβάνοντας καθήκοντα από την Τρίτη 6 Ιουνίου. Για τις νέες αρμοδιότητές της,έχει ενημερώσει ο Πρόεδρος την Υπουργό Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδου Προκοπίου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (01/06), η Υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Κουκίδη Προκοπίου ανέφερε ότι η απόφαση για μετακίνησή της έχει κοινοποιηθεί στην ίδια προσθέτοντας ότι έχει κλείσει ο κύκλος της στις κεντρικές φυλακές.

«Δεν επιστρέφει στις κεντρικές φυλακές και ήταν δική της επιθυμία», είπε συγκεκριμένα η Υπουργός.

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε ότι «Εγώ σέβομαι το γεγονός ότι η κ. Αριστοτέλους έλεγε αυτά που έλεγε για τους δικούς της λόγους και συμφωνώ ότι πρέπει να έχει την επιλογή πως θέλει να συνεχίσει η ίδια τη σταδιοδρομία της. Είναι ψηλή η θέση της, πιστεύω ότι μπορεί να επιτελέσει σημαντικό έργο από άλλα πόστα, είχε την επιλογή και έχουμε καταλήξει κάπου»

Αναφορικά με το νέο πόστο που θα αναλάβει η κ. Αριστοτέλους, η υπουργός Δικαιοσύνης αρκέστηκε να πει ότι δεν θα αναλάβει θέση στο υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά «σε ένα σημαντικό πόστο που πιστεύειξ ότι της ταιριάζει και θα κάνει εξαιρετική δουλειά.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE