32 νεκροί από τον καύσωνα στην Ιαπωνία

32 νεκροί από τον καύσωνα στην Ιαπωνία

Τουλάχιστον 32 άνθρωποι πέθαναν και 11.200 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο εξαιτίας του καύσωνα στην Ιαπωνία, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.

Σχεδόν 1.000 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν στο Τόκιο και πολλοί ακόμα χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια στην Οζάκα στο διάστημα 3-9 Αυγούστου.

Κάποιες περιφέρειες στην Ιαπωνία επλήγησαν από τον καύσωνα με θερμοκρασίες που έφθαναν τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Την περασμένη εβδομάδα, τουλάχιστον 11.700 άνθρωποι νοσηλεύτηκαν και 25 πέθαναν εξαιτίας του καύσωνα σε ολόκληρη τη χώρα.Για σήμερα, οι μετεωρολόγοι αναμένουν θερμοκρασίες μικρότερες των 36 βαθμών στις μεγάλες ιαπωνικές πόλεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE