Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Είναι ειδικά εκπαιδευμένη ως σκύλος-βοηθός και μπορεί να «καλεί» την Άμεση Δράση χρησιμοποιώντας ένα ειδικό τηλέφωνο όποτε παραστεί επείγουσα ανάγκη.
Αυτό ακριβώς έκανε όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της 60χρονης ιδιοκτήτριάς της στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια. Μάλιστα, μέχρι να καταφθάσει το όχημα της Πυροσβεστικής, η Γιολάντα απομάκρυνε την 60χρονη από το φλεγόμενο σπίτι.
Πριν από ένα περίπου χρόνο, η σκυλίτσα είχε καλέσει και πάλι στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (911) όταν η ιδιοκτήτριά της έχασε τις αισθήσεις της λόγω πτώσης.

Πηγή: onmed.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




