Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
Συγκεκριμένα, χθες Κυριακή 28/05/2023, η ώρα 16:54 η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε τρία προκατασκευασμένα σπιτάκια διαστάσεων 3x8 μέτρα περίπου, τοποθετημένα σε βάση από μπετόν μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Μαρίνας και Γιαλιά της επαρχίας Πάφου.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τρία οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες - Τροχαία, εμπρησμοί και άτομα στο νοσοκομείο
Τα σπιτάκια δεν χρησιμοποιούνταν και εντός τους υπήρχαν τοποθετημένα άχρηστα υλικά. Υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Ανταπόκριση από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλις Χρυσοχούς.
Κατόπιν διερεύνησης, η πυρκαγιά παραμένει άγνωστη με πιθανή αιτία κακόβουλη πράξη.
Την ίδια μέρα, η ώρα 21:13, η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα συγκροτήματος στην Επαρχία Πάφου.
Η πυρκαγιά βρισκόταν σε στρώμα και κρεβάτι σε υπνοδωμάτιο και ζημιές από τη θερμότητα και τον καπνό υπέστηκε η τοιχοποιία ολόκληρου του διαμερίσματος.
Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, οι ένοικοι απουσίαζαν. Ανταπόκριση από Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου.
Κατόπιν διερεύνησης, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ξεχασμένο αποτσίγαρο.
Συμπλοκή σε γνωστό μαγαζί της Αγίας Νάπας - Ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις