Εκκενώθηκε περιοχή στο Λονδίνο- Βρέθηκε βόμβα 500 κιλών από τον Β' Παγκόσμιο (Φώτο)

Εκκενώθηκε περιοχή στο Λονδίνο- Βρέθηκε βόμβα 500 κιλών από τον Β' Παγκόσμιο (Φώτο)

Δεκάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τα καταστήματα τους στην περιοχή Μπέθναλ Γκρίν στο Λονδίνο λόγω βόμβας 500 κιλών που βρέθηκε σε υπόγειο κτιρίου.

Σύμφωνα με τις αρχές της βρετανικής πρωτεύουσας μία βόμβα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που δεν είχε εκραγεί εντοπίστηκε σε υπόγειο κτιρίου της οδού Τέμπλ κατά τη διάρκεια εργασιών.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της αστυνομίας, του στρατού, ειδικοί πυροτεχνουργοί και η πυροσβεστική υπηρεσία για την εξουδετέρωσή της.

Η περιοχή αποκλείστηκε σε ακτίνα 100 μέτρων ενώ η Σκότλαντ Γιαρντ προειδοποίησε για σοβαρές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία εξαιτίας της επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE