Θα μας μείνει στο ράφι έτσι όπως πάει! Γιατί η Κύπρια σεξοβόμβα περνά και μόνη της καλά;

Θα μας μείνει στο ράφι έτσι όπως πάει! Γιατί η Κύπρια σεξοβόμβα περνά και μόνη της καλά;

Τελικά είναι αλήθεια αυτό που λένε πως τα φαινόμενα απατούν; Μπορεί να είναι μια από τις πλέον σέξι παρουσίες στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα, με αμέτρητους θαυμαστές, ωστόσο η ίδια κατ’ επιλογή παραμένει ελεύθερη κι ωραία.

Διαβάστε τι δήλωσε η όμορφη Ελευθερία μας στο περιοδικό Down Town και θα εκπλαγείτε:

«Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η δουλειά μου! Δεν θα ήθελα να φτάσω στα 30 ή στα 35 μου και να σκέφτομαι ότι αντί να κοιτάω την καριέρα μου, ερωτευόμουν.

Δεν λέω ότι θα ήθελα να μείνω μόνη μου! Αλλά για να μπω σοβαρά σε μία σχέση, πρέπει να της αφιερώσω χρόνο.

Δεν είναι ότι αν έρθει κάποιος στη ζωή μου θα τον απορρίψω, αλλά δεν είναι κάτι που επιδιώκω. Πάντως είμαι πολύ καλά!

Έχω τους φίλους μου που δεν τους χάρηκα, γιατί εργαζόμουν από τα 16 μου, οπότε θα το σκεφτώ σοβαρά πριν μπω σε μία καινούργια σχέση».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE