Θα μας μείνει στο ράφι έτσι όπως πάει! Γιατί η Κύπρια σεξοβόμβα περνά και μόνη της καλά;

Θα μας μείνει στο ράφι έτσι όπως πάει! Γιατί η Κύπρια σεξοβόμβα περνά και μόνη της καλά;

Τελικά είναι αλήθεια αυτό που λένε πως τα φαινόμενα απατούν; Μπορεί να είναι μια από τις πλέον σέξι παρουσίες στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα, με αμέτρητους θαυμαστές, ωστόσο η ίδια κατ’ επιλογή παραμένει ελεύθερη κι ωραία.

Διαβάστε τι δήλωσε η όμορφη Ελευθερία μας στο περιοδικό Down Town και θα εκπλαγείτε:

«Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η δουλειά μου! Δεν θα ήθελα να φτάσω στα 30 ή στα 35 μου και να σκέφτομαι ότι αντί να κοιτάω την καριέρα μου, ερωτευόμουν.

Δεν λέω ότι θα ήθελα να μείνω μόνη μου! Αλλά για να μπω σοβαρά σε μία σχέση, πρέπει να της αφιερώσω χρόνο.

Δεν είναι ότι αν έρθει κάποιος στη ζωή μου θα τον απορρίψω, αλλά δεν είναι κάτι που επιδιώκω. Πάντως είμαι πολύ καλά!

Έχω τους φίλους μου που δεν τους χάρηκα, γιατί εργαζόμουν από τα 16 μου, οπότε θα το σκεφτώ σοβαρά πριν μπω σε μία καινούργια σχέση».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE