Έκλεψε αγωνιστικές μοτοσικλέτες αξίας χιλιάδων ευρώ - Στο κελί για πέντε μέρες 28χρονος

Έκλεψε αγωνιστικές μοτοσικλέτες αξίας χιλιάδων ευρώ - Στο κελί για πέντε μέρες 28χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ένας νεαρός ηλικίας 28 ετών για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής δυο μοτοσικλετών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, για την υπόθεση αυτή εκδόθηκαν συνολικά τρία εντάλματα σύλληψης σε βάρος νεαρών ηλικίας 20, 23 και 28 ετών αντίστοιχα.

Η διάρρηξη του κτηρίου διαπράχθηκε στις 20-21 Μαϊου στην Πάφο και από αυτό κλάπησαν δυο αγωνιστικές μοτοσικλέτες συνολικής αξίας €19.000. 

Εναντίον του 28χρονου υπόπτου το Δικαστήριο Πάφου εξέδοσε ένταλμα πενθήμερης κράτησης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ οι άλλοι δυο ύποπτοι, 20 και 23 ετών εξακολουθούν να αναζητούνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE