«Βλάκες ε βλάκες!!!» - Γιατί διαμαρτύρεται έξαλλα και ποιούς κατηγορεί ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός;

«Βλάκες ε βλάκες!!!» - Γιατί διαμαρτύρεται έξαλλα και ποιούς κατηγορεί ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός;

Να αγιάσει το στόμα του γνωστού Κύπριου ηθοποιού, αφού για μία ακόμη φορά, τρίζει τα δόντια στους ασυνείδητους συμπολίτες μας, βάζοντας έτσι τα πράγματα στη θέση τους.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως άνθρωποι που δεν αγαπούν τα ζώα, δεν μπορούν να αγαπήσουν ούτε τους συνανθρώπους τους αλλά ούτε και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός των παιδιών αλλά και όλων όσοι νιώθουν παιδιά, Κώστας Σχοινιού, με ένα post του στο Facebook, «την λέει» και στους τάχα φιλόζωους, που ναι μεν έχουν κάποια κατοικίδια, αλλά τα αφήνουν στο έλεος του Θεού.

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε, που βρίσκει κι εμάς απόλυτα σύμφωνους.

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE