Προκαλεί ξανά ο Α. Θεμιστοκλέους με σχόλιο για Αλ. Ατταλίδου - «Οι τρεις μαύροι…»

Προκαλεί ξανά ο Α. Θεμιστοκλέους με σχόλιο για Αλ. Ατταλίδου - «Οι τρεις μαύροι…»

Με αφορμή τη χθεσινή ψήφιση της νομοθεσίας για ποινικοποίηση των ψευδο-θεραπειών μεταστροφής η βουλευτής των Οικολόγων Αλεξάνδρα Ατταλίδου πόσταρε στο twitter για τη σημαντικότητα της απόφασης.

Σήμερα στη σελίδα του στο facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους, έκανε μοντάζ screenshot της ανάρτησης με παλαιότερο άρθρο διαδικτυακού μέσου με τίτλο «Ατταλίδου: ‘Μου είπαν ότι θα μου στείλουν τρεις μαύρους’».

Στην ανάρτησή του, μαζί με το κολάζ έγραψε: «Μάλλον οι τρεις μαύροι δεν έφτασαν ποτέ!»

Η ανάρτηση προκάλεσε την οργή πολιτικών και οργανώσεων.

Ανακοίνωση ΠΟΓΟ: «Πραγματικά δεν βρίσκουμε πλέον λέξεις για να περιγράψουμε τον ρατσιστικό, σεξιστικό οχετό του κ. Θεμιστοκλέους. Και πραγματικά αναρωτιόμαστε τι σκέφτεται να πράξει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής και η ίδια η Πρόεδρος της Βουλής καθώς και η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!»

Tweet Στέφανου Στεφάνου: Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους είναι γνωστός για τις μισαλλόδοξες του απόψεις. Η νέα επίθεση όμως στην Αλεξάνδρα Ατταλίδου ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας. Ως εδώ! Η ανοχή είναι συνενοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE