Προκαλεί ξανά ο Α. Θεμιστοκλέους με σχόλιο για Αλ. Ατταλίδου - «Οι τρεις μαύροι…»

Προκαλεί ξανά ο Α. Θεμιστοκλέους με σχόλιο για Αλ. Ατταλίδου - «Οι τρεις μαύροι…»

Με αφορμή τη χθεσινή ψήφιση της νομοθεσίας για ποινικοποίηση των ψευδο-θεραπειών μεταστροφής η βουλευτής των Οικολόγων Αλεξάνδρα Ατταλίδου πόσταρε στο twitter για τη σημαντικότητα της απόφασης.

Σήμερα στη σελίδα του στο facebook, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους, έκανε μοντάζ screenshot της ανάρτησης με παλαιότερο άρθρο διαδικτυακού μέσου με τίτλο «Ατταλίδου: ‘Μου είπαν ότι θα μου στείλουν τρεις μαύρους’».

Στην ανάρτησή του, μαζί με το κολάζ έγραψε: «Μάλλον οι τρεις μαύροι δεν έφτασαν ποτέ!»

Η ανάρτηση προκάλεσε την οργή πολιτικών και οργανώσεων.

Ανακοίνωση ΠΟΓΟ: «Πραγματικά δεν βρίσκουμε πλέον λέξεις για να περιγράψουμε τον ρατσιστικό, σεξιστικό οχετό του κ. Θεμιστοκλέους. Και πραγματικά αναρωτιόμαστε τι σκέφτεται να πράξει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής και η ίδια η Πρόεδρος της Βουλής καθώς και η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!»

Tweet Στέφανου Στεφάνου: Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους είναι γνωστός για τις μισαλλόδοξες του απόψεις. Η νέα επίθεση όμως στην Αλεξάνδρα Ατταλίδου ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας. Ως εδώ! Η ανοχή είναι συνενοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διάγγελμα Χριστοδουλίδη προς τον κυπριακό λαό: Θα ανακοινώσει μέτρα στήριξης για τους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς

Διάγγελμα Χριστοδουλίδη προς τον κυπριακό λαό: Θα ανακοινώσει μέτρα στήριξης για τους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς

Διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό θα απευθύνει απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την ορεινή Λεμεσό την περασμένη Τετάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE