Φύλαγαν την «πραμάτεια» τους σε εγκαταλειμμένη οικία - Έμπλεξαν δυο πρόσωπα στην Πάφο

Φύλαγαν την «πραμάτεια» τους σε εγκαταλειμμένη οικία - Έμπλεξαν δυο πρόσωπα στην Πάφο

Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 34 και 39 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χθες Πέμπτη λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε εγκαταλελειμμένη οικία στην οδό Δευκαλίωνος στην Πάφο δυο πρόσωπα κινούνταν ύποπτα.   

Μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στον χώρο εντόπισαν δυο άτομα, τα οποία φέρεται να εισήλθαν παράνομα στην οικία.

Το σπίτι σύμφωνα με τον κ. Νικολάου φαίνεται πως χρησιμοποιείτο από τους δυο υπόπτους για φύλαξη κλοπιμαίας περιουσίας αφού εκεί εντοπίστηκαν σκελετοί ποδηλάτων, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, μια τηλεόραση, ένας ηλεκτρικός φυσητήρας, μια φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας για τα οποία οι δυο δεν έδωσαν ικανοποιητικές απαντήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Για τα ανευρεθέντα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της ΑΔΕ Πάφου, υπάρχει υποψία ότι είναι κλοπιμαία και ως εκ τούτου οι δυο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτηση τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE