Αποχαιρέτησαν σε βαρύ κλίμα το τετράχρονο παιδί που έχασε τη ζωή του από πνιγμό στην Πάφο

Αποχαιρέτησαν σε βαρύ κλίμα το τετράχρονο παιδί που έχασε τη ζωή του από πνιγμό στην Πάφο

Τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στην Πάφο, σε κλίμα βαθύτατου πένθους, η κηδεία του τετράχρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του από πνιγμό την Τρίτη σε κοινόχρηστη πισίνα διαμερισμάτων στην Έμπα.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης το άτυχο αγόρι το πρωί της Τρίτης ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα διαμερισμάτων από τη μητέρα του.

Η νεκροτομή επί της σορού του τετράχρονου διενεργήθηκε χθες Τετάρτη στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου απο τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου με εύρημα ότι ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος ενώ λήφθηκαν και δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Ο κ. Νικολάου σε δηλώσεις του σημείωσε πως οι εξετάσεις από πλευράς Αστυνομίας συνεχίζονται με σκοπό τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του μικρού αγοριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE