Αποχαιρέτησαν σε βαρύ κλίμα το τετράχρονο παιδί που έχασε τη ζωή του από πνιγμό στην Πάφο

Αποχαιρέτησαν σε βαρύ κλίμα το τετράχρονο παιδί που έχασε τη ζωή του από πνιγμό στην Πάφο

Τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στην Πάφο, σε κλίμα βαθύτατου πένθους, η κηδεία του τετράχρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του από πνιγμό την Τρίτη σε κοινόχρηστη πισίνα διαμερισμάτων στην Έμπα.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης το άτυχο αγόρι το πρωί της Τρίτης ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα διαμερισμάτων από τη μητέρα του.

Η νεκροτομή επί της σορού του τετράχρονου διενεργήθηκε χθες Τετάρτη στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου απο τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου με εύρημα ότι ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος ενώ λήφθηκαν και δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις. Ο κ. Νικολάου σε δηλώσεις του σημείωσε πως οι εξετάσεις από πλευράς Αστυνομίας συνεχίζονται με σκοπό τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του μικρού αγοριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE