Έρευνα για το θάνατο του νεογνού διέταξε ο Υπουργός Υγείας

Έρευνα για το θάνατο του νεογνού διέταξε ο Υπουργός Υγείας

Οδηγίες για διεξαγωγή διοικητικής έρευνας για το θλιβερό περιστατικό μη διάγνωσης δίδυμης κύησης και του θανάτου νεογνού έδωσε ο Υπουργός Υγείας.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι με αφορμή το θλιβερό περιστατικό μη διάγνωσης δίδυμης κύησης στο Νοσοκομείο Πάφου και το θάνατο του ενός νεογνού, ο Υπουργός Υγείας έχει διατάξει τη διεξαγωγή διοικητικής έρευνας ως προς τις διαδικασίες, πράξεις και πρακτικές που τηρήθηκαν κατά το περιστατικό στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η έρευνα σκοπό έχει να καταδείξει τυχόν ιατρική αμέλεια, ολιγωρία, παραλείψεις και τις γενικότερες διαδικασίες που ακολουθούνται σε περιπτώσεις τοκετών.

Σε περίπτωση που η έρευνα καταδείξει ό,τι από τα πιο πάνω, θα τροχοδρομηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE