Τρόμος σε σχολείο στην Πάφο: Άγνωστος προσποιήθηκε γονέα, έκλεψε χρήματα και επιτέθηκε στο προσωπικό

Τρόμος σε σχολείο στην Πάφο: Άγνωστος προσποιήθηκε γονέα, έκλεψε χρήματα και επιτέθηκε στο προσωπικό

Τρόμο έζησαν οι εργαζόμενοι σε σχολείο στην Πάφο, καθώς νεαρός άνδρας προσποιήθηκε τον γονέα για να καταφέρει να εισέλθει στο σχολείο. Αφού κατάφερε να μπει εντός του σχολικού χώρου, βρήκε μια τσάντα σε γραφείο και απέσπασε από πορτοφόλι το ποσό των 200 ευρώ.

Αμέσως, μια γυναίκα είδε τον δράστη και κάλεσε τους συναδέλφους της, οι οποίο προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, με αποτέλεσμα να σπρώξει δυο μέλη του προσωπικού.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο όχημα του πο ήταν σταθμευμένο έξω και εξαφανίστηκε, αφού χτύπησε και τον υπάλληλο της εταιρίας ασφαλείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοψία «Τ» σε προσφυγικές πολυκατοικίες - «Πού θα πάμε;» - «Θέλουν τρία ενοίκια μπροστά. Πού να τα βρω;» - Φωτογραφίες

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE