Το πιο γλυκό πλάσμα του βυθού (φωτο)

Το πιο γλυκό πλάσμα του βυθού (φωτο)

Μοιάζει βγαλμένος από ταινία κινουμένων σχεδίων και αποδεικνύει πως η φαντασία και η ποικιλία αφθονούν στη Φύση.

Με τα παράξενα μαύρα μάτια του που του προσδίδουν μια διαρκή έκφραση έκπληξης, ο εικονιζόμενος θαλάσσιος γυμνοσάλιαγκας μοιάζει να είναι πλάσμα που γέννησε η φαντασία κάποιου συγγραφέα παιδικών βιβλίων.

Το εντυπωσιακό θαλάσσιο πλάσμα ζει στην ακτή του Μπαλί.

Η πολύχρωμη φιγούρα του φωτογραφήθηκε μαζί με άλλα σπάνια είδη από ερασιτέχνη φωτογράφο που συνέθεσε μια υπέροχη  συλλογή υποβρυχίων φωτογραφιών.

Δείτε τις φωτογραφίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ
slug1
slug4

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE