Ελ Σαλβαδόρ: Οπαδοί ποδοπατήθηκαν στο γήπεδο της Κουσκατλάν – Τουλάχιστον 9 νεκροί

Ελ Σαλβαδόρ: Οπαδοί ποδοπατήθηκαν στο γήπεδο της Κουσκατλάν – Τουλάχιστον 9 νεκροί

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ελ Σαλβαδόρ, όταν ποδοπατήθηκαν σε συνωστισμό οπαδών που επιχειρούσαν να μπουν μέσα στο γήπεδο Κουσκατλάν της πρωτεύουσας Σαν Σαλβαδόρ, για να παρακολουθήσουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα της πρώτης κατηγορίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Υπάρχουν εννέα θύματα», έγραψε στο Twitter η αστυνομία του Ελ Σαλβαδόρ, προσθέτοντας πως τουλάχιστον άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίσθηκαν και νοσηλεύονται σε «κρίσιμη κατάσταση».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, το ποδοπάτημα σημειώθηκε όταν οπαδοί επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στην τοπική ομάδα Alianza και τη CD FAS.

Το ματς διακόπηκε για να απομακρυνθούν οι θεατές. Ο υπουργός Υγείας Φρανσίσκο Αλάμπι διαβεβαίωσε πως «όλοι οι ασθενείς» που μεταφέρθηκαν, περιθάλπονται από τις νοσοκομειακές υπηρεσίες.
Ο υπουργός Εσωτερικών Χουάν Κάρλος Μπιντεγκαΐν δήλωσε πως ομάδες της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται επιτόπου για να προσφέρουν βοήθεια. Εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιωτικοί έχουν επίσης σταλεί στο γήπεδο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.