Φωτιά στην Τρεμιθούσα κοντά σε κατοικημένη περιοχή - Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Φωτιά στην Τρεμιθούσα κοντά σε κατοικημένη περιοχή - Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σε περιοχή νότια της Τρεμιθούσας, πλησίον κατοικημένης περιοχής.

Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η οποία γύρω στις 18:08 ανταποκρίθηκε με δυο πυροσβεστική οχήματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΠΥ, Ανδρέα Κεττή , η φωτιά κατέκαψε ξηρά χόρτα, δέντρα και άγρια βλάστηση.

Κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς προστατεύθηκαν κατοικίες. Η πυρκαγιά είναι πλέον διαχειρίσιμη ενώ κατέκαψε συνολική έκταση περίπου ένα εκτάριο.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης παρέμειναν για τελικές κατασβέσεις και οριοθέτηση.

Τα αίτια θα εξεταστούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Άλλες πληροφορίες όπως αναφέρει το paphoslive, αναφέρουν ότι στην περιοχή φαίνεται ότι άγνωστοι απέθεταν μπάζα και παλιά ελαστικά με αποτέλεσμα να υπάρχουν πυκνοί μαύροι καπνοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.