Ρωσία: Στη λίστα των καταζητούμενων ο δικαστής που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

Ρωσία: Στη λίστα των καταζητούμενων ο δικαστής που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε νωρίτερα την Παρασκευή ένταλμα σύλληψης του δικαστή του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου Καρίμ Χαν, ο οποίος τον Μάρτιο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με την κατηγορία της διάπραξης εγκλημάτων πολέμου, μετέδωσε σήμερα το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο την βάση δεδομένων του υπουργείου Εσωτερικών.

«Εθνικότητα: Άγγλος. Ημερομηνία γέννησης: 30 Μαρτίου 1970. Τόπος γέννησης: Εδιμβούργο, Σκωτία (...) Καταζητείται βάσει ενός άρθρου του ποινικού κώδικα», αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του υπουργείου, χωρίς να διευκρινίζεται η φύση του αδικήματος.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.