Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ουγγαρία μπλόκαρε στρατιωτική βοήθεια από την ΕΕ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ουγγαρία μπλόκαρε στρατιωτική βοήθεια από την ΕΕ

Η Ουγγαρία δεν ενέκρινε την αποδέσμευση της επόμενης δόσης στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού για την Ειρήνη (EPF), επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της ουγγρικής κυβέρνησης, απαντώντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα ερώτημα του πρακτορείου Reuters.

«Η Ουγγαρία δεν συμφωνεί με το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί με τα άλλα υπάρχοντα εργαλεία, χρησιμοποιεί τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό για την Ειρήνη αποκλειστικά για την Ουκρανία, καθώς αυτό δεν επιτρέπει να διοχετεύονται πόροι για να προωθούνται τα συμφέροντα της ΕΕ σε άλλες περιοχές», εξήγησε ο εκπρόσωπος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE