Έτρεχε ασταμάτητα με τρεις πυρκαγιές η Πυροσβεστική - Ενεργό μέτωπο φωτιάς στην Επ. Λεμεσού

Έτρεχε ασταμάτητα με τρεις πυρκαγιές η Πυροσβεστική - Ενεργό μέτωπο φωτιάς στην Επ. Λεμεσού

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από τρεις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε διαφορετικά σημεία.  

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά στη Λευκωσία ξέσπασε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε αγροτική περιοχή στο Γέρι.

Απασχολήθηκαν δύο οχήματα από Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως, ενώ η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο.

Ήταν πλησίον της κτηνοτροφικής Δήμου Γερίου. Καμένη έκταση μισό εκτάριο, μπάλες σανού, λάστιχα άρδευσης και μεταλλική αποθήκη με γεωργικά εξαρτήματα. Τα αίτια διερευνώνται.

Παράλληλα, ξέσπασε πυρκαγιά σε αγροτική και απόκρημνη περιοχή του χωριού Μηλιού, προς το χωριό Γιόλου.

Απασχολούνται τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλις Χρυσοχούς και σταθμούς Υπαίθρου Πάφου.

Έχει κατακαύσει έκταση περίπου 1 1/2 εκταρίου περίπου σε ξηρά χόρτα και χαμηλή άγρια βλάστηση και είναι πλέον διαχειρίσιμη.

Το Τμήμα Δασών βοήθησε με ένα πυροσβεστικό όχημα. Τα αίτια διερευνώνται.

Έπειτα ξέσπασε νέα πυρκαγιά εντός της Κοινότητας  Ερήμη Λεμεσού. σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και Επαρχία Λεμεσού και βοήθεια με ένα πυροσβεστικό όχημα από Βρετανικές Βάσεις.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκωσία για SAFE: «Καμία προμήθεια σε τρίτες χώρες που αντιβαίνουν τα συμφέροντα ασφάλειας»

Λευκωσία για SAFE: «Καμία προμήθεια σε τρίτες χώρες που αντιβαίνουν τα συμφέροντα ασφάλειας»

Στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων κατατέθηκε δήλωση της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την οποία διευκρινίζεται η θέση της, μετά την έγκριση για τη δημιουργία του νέου χρηματοδοτικού εργαλείου «SAFE».

BEST OF TOTHEMAONLINE