Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω ένα παιδί κι έχω 100 εραστές»

Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω ένα παιδί κι έχω 100 εραστές»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά περιοδικού, αναφορικά με όσα γράφονται για την ίδια.

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα του συγκεκριμένου περιοδικού για τη Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα.

«Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μαρία Καρρά ζει στο Μαϊάμι, έχει νέο σύντροφο, περνάει πάρα πολύ ωραία και είναι ερωτευμένη ξανά» ανέφερε δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.

Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις άκουσε το όνομα του περιοδικού, σχολίασε φανερά ενοχλημένη: «Συγγνώμη εγώ στο “Χάι”, κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε εβδομάδα έχω 100 εραστές και δεν ξέρω τι άλλο… Όπως και γράφουν για όλους τους συνεργάτες μου, ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε εβδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς. Θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή».
«Σεβαστό Κατερίνα, εννοείται πως δεν θα ξαναγίνει αυτό» απάντησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής της, με την παρουσιάστρια να επιμένει πως το θέμα δεν έχει καμία υπόσταση.

«Απλά, επειδή κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή και με συγχωρείτε γι’ αυτό που έγινε» ανέφερε στην πορεία της συζήτησης για το ίδιο θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE