ΠτΔ: «Ο στόχος είναι 1/1/26 να εφαρμοστεί η φορολογική μεταρρύθμιση»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης, με θέμα τον φορολογικό μετασχηματισμό.
«Σηματοδοτεί την έναρξη της μετατροπής της Κύπρου σε ενεργειακό κόμβο μεγάλης σημασίας, κατατάσσει τη χώρα μας ως ένα από τους κύριους διαμορφωτές του ενεργειακού χάρτη της περιοχής και αναβαθμίζει το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στην ενεργειακή ανεξαρτητοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Ευελπιστούμε επίσης ότι θα επιτευχθεί και ο έτερος των στόχων, δηλαδή η χρήση φυσικού αερίου στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, για να αντιμετωπιστεί το υψηλό ενεργειακό κόστος που ταλαιπωρεί τα κυπριακά νοικοκυριά και την κυπριακή οικονομία γενικότερα», τονίζει το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών.
Έχασε τη ζωή του 81χρονος σε εργατικό ατύχημα - Έπεσε από γεωργικό ελκυστήρα
Παραμένει στις Κεντρικές Φυλακές ο Καπνουλλάς – Ανανεώθηκε ο αναπληρωματικός διορισμός του
Εντοπίστηκε η νεκροφόρα που κλάπηκε από γραφείο κηδειών στη Λεμεσό - Βρέθηκε σε ανοιχτό χώρο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις