«Αβέρτα» καταγγελίες το τριήμερο - Για υπερβολική αχύτητα οι περισσότερες

«Αβέρτα» καταγγελίες το τριήμερο - Για υπερβολική αχύτητα οι περισσότερες

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο με σκοπό την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων στο πλαίσιο της οποίας έγναν 174 τροχαίες καταγγελίες.

Σύμφωναμε τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου το τελευταίο τριήμερο στην επαρχία Πάφου από τις 174 τροχαίες καταγγελίες οι 58 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 27 οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και 4 υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Οι υπόλοιπες τροχαίες καταγγελίες αφορούν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστεί και σε μεταγενέστερο στάδιο κατέληξε ο κ. Νικολάου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE