Η κατάσταση υγείας του δίχρονου αγοριού που ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα - Νοσηλεύεται στο Μακάρειο

Η κατάσταση υγείας του δίχρονου αγοριού που ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα - Νοσηλεύεται στο Μακάρειο

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται το δίχρονο αγοράκι που ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα το Σάββατο (13/5).

Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, το παιδάκι, που νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, βρίσκεται εκτός κινδύνου. 

Να υπενθυμίσουμε ότι  γύρω στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου, το αγοράκι ανασύρθηκε από τους γονείς του, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, από την πισίνα της κατοικίας τους στο Παραλίμνι.

Πριν από την άφιξη ασθενοφόρου, μαθητής ηλικίας 17 ετών από το Παραλίμνι που βρισκόταν στη σκηνή, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο αγοράκι, το οποίο και κατάφερε να επανακτήσει τις αισθήσεις του.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου και ακολούθως στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.