Ρωσία: «Το Κίεβο έριξε βρετανικούς πυραύλους σε «μη στρατιωτικούς στόχους»

Ρωσία: «Το Κίεβο έριξε βρετανικούς πυραύλους σε «μη στρατιωτικούς στόχους»

Η Ρωσία κατηγόρησε τον ουκρανικό στρατό ότι χρησιμοποίησε χθες βρετανικούς πυραύλους μακρού βεληνεκούς Storm Shadow για να πλήξει «μη στρατιωτικούς στόχους» στην υπό ρωσική κατοχή περιοχή του Λουχάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας.

Στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Αμυνας αναφέρεται ότι χθες το απόγευμα ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση κατά του εργοστασίου πλαστικών Polypak και της μονάδας επεξεργασίας κρέατος Milam στην πόλη του Λουχάνσκ.

«Πύραυλοι αέρος-αέρος Storm Shadow που το καθεστώς του Κιέβου προμηθεύτηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιήθηκαν για το πλήγμα αυτό, παρά τις δηλώσεις του Λονδίνου σύμφωνα με τις οποίες αυτά τα όπλα δεν θα χρησιμοποιούντο κατά μη στρατιωτικών στόχων», αναφέρεται στην ρωσική ανακοίνωση, η οποία κάνει λόγο για πυρκαγιά στα δύο εργοστάσια, καταστροφές σε παρακείμενες κατοικίες και τραυματίες, μεταξύ τους και έξι παιδιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Oι πιο τολμηροί ξεκίνησαν τα πρώτα τους μπάνια - Πως προστατευόμαστε από τον ήλιο

Eurovision: Αυτοί είναι οι νικητές από το 2000 μέχρι σήμερα – Δείτε βίντεο

Σκηνές τρόμου στην Λευκωσία – Τον «τσάκωσαν» την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει σπίτι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE