Υπ. Μεταφορών: Αναμένει τη Δευτέρα το πόρισμα για το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές σε σχολική εκδρομή

 Υπ. Μεταφορών: Αναμένει τη Δευτέρα το πόρισμα για το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές σε σχολική εκδρομή

Η έκθεση για την απώλεια ελαστικών λεωφορείου που μετέφερε μαθητές σε σχολική εκδρομή αναμένεται να του παραδοθεί τη Δευτέρα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, προσερχόμενος στο σε ημερίδα, που συνδιοργάνωσαν τo Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) και ο Σύλλογος Συγκοινωνιολόγων Κύπρου με θέμα «Βιώσιμη Κινητικότητα στο Κέντρο της Λευκωσίας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Βαφεάδης στο περιθώριο συναντήσεων στην Πάφο δήλωσε ότι αναμένει την έκθεση τόσο από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, το οποίο εξετάζει το ίδιο το όχημα, όσο και από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, το οποίο έχει ανατρέξει στον τεχνικό έλεγχο, που έγινε στο λεωφορείο τον Φεβρουάριο για να διαπιστωθεί τι ελέγχθηκε, ποιος το έλεγξε και αν έγινε σωστή εργασία.

Σημείωσε πως το Υπουργείο έχει καλέσει το ίδιο το όχημα αυτεπάγγελτα σε έλεγχο στο εργαστήριο του Τμήματος Οδικών Μεταφορών για να εξακριβωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται και πως σκοπός είναι να καταγραφούν όλα τα γεγονότα και με βάση αυτά να προκύψουν τα συμπεράσματα για τη λήψη διορθωτικών μέτρων.

«Δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, υπήρχε ακόμη ένα τέτοιο πριν από έξι μήνες, είναι πολύ σοβαρό το θέμα», τόνισε, σημειώνοντας παράλληλα πως η ασφάλεια είναι ένα μείζον θέμα που δεν πρέπει να αγνοείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Oι πιο τολμηροί ξεκίνησαν τα πρώτα τους μπάνια - Πως προστατευόμαστε από τον ήλιο

Eurovision: Αυτοί είναι οι νικητές από το 2000 μέχρι σήμερα – Δείτε βίντεο

Σκηνές τρόμου στην Λευκωσία – Τον «τσάκωσαν» την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει σπίτι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

Τη διακοπή στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία αποφάσισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ημέρες μετά το δραματικό επεισόδιο στο Οβάλ Γραφείο.