Ο μάνατζερ του Αλβαρίνιο αποκλειστικά στο Themasports

Ο μάνατζερ του Αλβαρίνιο αποκλειστικά στο Themasports

Η περίπτωση Αλβαρίνιο έχει άραγε «ναυαγήσει» οριστικά ή υπάρχουν ακόμη ελπίδες ο ποδοσφαιριστής να βάλει τον Φοίνικα στο στήθος;

Γράφει ο Πάνος Λάρκος

Ένα ερώτημα το οποίο κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Όχι για την ώρα. Το Themasports στην προσπάθεια του μπας και βγάλει άκρη με το τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο, εντόπισε τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι σε… διακοπές, και μας είπε δυο λόγια.

«Αυτή την περίοδο είμαι σε διακοπές. Γνωρίζω ότι dεν προχώρησε για την ώρα κάτι. Την Δευτέρα ή την Τρίτη το αργότερο θα προσπαθήσω να έχω μια συνάντηση με τον πρόεδρο της Ζάβιζα», μας είπε ο Πάουλο Λίμα ο οποίος δεν μας φάνηκε και πολύ αισιόδοξος.

Πάντως, μας ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης θέλει πολύ να έρθει και μέσα από τα λεγόμενα του διακρίναμε ότι ίσως να γίνεται και ένα είδους «πόλεμος» στον ποδοσφαιριστή που θέλει να φύγει.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τα μέσα της άλλης βδομάδας που θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα Αλβαρίνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Εκτός διαδικασίας για την προεδρία της ΕΔΕΚ μένει ο Κωστής Ευσταθίου, μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE