Στον Γενικό Εισαγγελέα παραπέμπονται αγώνες ράλι - Εκ πρώτης όψεως ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων

Στον Γενικό Εισαγγελέα παραπέμπονται αγώνες ράλι - Εκ πρώτης όψεως ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων

Στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας σε σχέση με ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού να παραπέμψει τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τη διεξαγωγή αγώνων ράλι από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Σε ανακοίνωση για τη συνεδρία της στις 9 Μαΐου η Επιτροπή αποφάσισε επίσης να παραπέμψει στον Γενικό Εισαγγελέα το γνωστό Πόρισμα Παπασταύρου και τον Κώστα Χριστοδούλου για δημόσιες δηλώσεις του.

Η Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η έρευνα σε σχέση με τη διεξαγωγή αγώνων ράλι από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου αλλά και κατά συγκεκριμένων προσώπων έχει ολοκληρωθεί και οι Ερευνώντες Λειτουργοί παρέδωσαν σχετικό πόρισμα προς την Επιτροπή.

«Η Επιτροπή, αφού μελέτησε και αξιολόγησε το πόρισμα των κκ. Ηρακλή Αγαθοκλέους και Μαρίνου Αρμεύτη, διαπίστωσε εκ πρώτης όψεως ενδεχόμενη διάπραξη τόσο ποινικών όσο και πειθαρχικών αδικημάτων», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται πως «φαίνεται εκ πρώτης όψεως να υπάρχουν ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις, προσπάθειες αλλοίωσης αποτελεσμάτων καθώς επίσης και θέματα ασυμβίβαστου για τα οποία χρειάζεται περαιτέρω και εις βάθος ανακριτική έρευνα».

Η Επιτροπή, αποφάσισε να παραδώσει αντίγραφο του πορίσματος στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας σε σχέση με την ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και Έκθεση Γεγονότων στην Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου σε σχέση με την ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων, για τις δικές τους ενέργειες.

Σε σχέση με τη έρευνα σχετικά με δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, η Επιτροπή, αφού μελέτησε και αξιολόγησε το πόρισμα των κκ. Κωνσταντίνου Αττίκη και Μιλτιάδη Βιολάρη, διαπίστωσε εκ πρώτης όψεως ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων, τα οποία μεταξύ άλλων μειώνουν το κύρος της διαιτησίας και συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος του ποδοσφαίρου.

Η Επιτροπή, αποφάσισε να παραδώσει Έκθεση Γεγονότων στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε σχέση με την ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων, για τις δικές τους ενέργειες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE