Πολίτης εντόπισε καρχαρία σε παραλία της Αγίας Νάπας - Δείτε φωτογραφίες

Πολίτης εντόπισε καρχαρία σε παραλία της Αγίας Νάπας - Δείτε φωτογραφίες

Καρχαρία, εγκλωβισμένο σε βράχους, σε παραλία της Αγίας Νάπας, εντοπίστηκε χθες Πέμπτη (11/05), πολίτης, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφίες του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή του Sigma «Mεσημέρι και Κάτι», η ωκεανογράφος, Δρ Ολυμπία Νισηφόρου, ανέφερε ότι δεν είναι επικίνδυνο το συγκεκριμένο είδος.

«Οποιοδήποτε είδος, αν δημιουργηθεί μια επίθεση εναντίον του μπορεί να αμυνθεί, ωστόσο το συγκεκριμένο είδος σπάνια επιτίθεται στους ανθρώπους», είπε η Δρ. Νισηφόρου.

Συνέχισε τονίζοντας, πως το σημαντικό για τον συγκεκριμένο καρχαρία, μετακινήθηκε από ευάλωτο σε απειλούμενο είδος.  Τέλος, είπε ότι πρόκειται για καρχαρία που ονομάζεται τουνόσκυλος και μπορεί να φτάσει μέχρι και τέσσερα μέτρα, μεγαλώνοντας.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεo:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE